• Fietsen afdeling
  • Speelgoed afdeling
  • Huishoud afdeling
  • Doe-Het-Zelf afdeling
slideshowSWF

Verfmengmachine

Nu ook muurverven in duizenden kleuren

Een bordeauxrode muur in de woonkamer? Een nachtblauw slaapkamerplafond of een kinderkamer in de kleuren van een circustent? Wie iets anders wil dan de standaard interieurkleuren is bij ons aan het juiste adres. Met de onlangs aangeschafte  kleurenmengmachine spelen wij in op de vraag van klanten met originele en aparte kleurwensen.

De keuze is gevallen op een geavanceerde mengmachine van het verfmerk Wijzonol. Wij werken al jaren met een vergelijkbare machine maar die was uitsluitend voor terpentineverdunbare verven. Met de nieuwe variant kunnen ook alle waterverdunbare producten in iedere gewenste kleur worden gemengd. Vooral naar muurverven in aparte kleuren is veel vraag. Mensen durven steeds meer met kleur op de wand maar de kant-en-klare kleuren zijn doorgaans lichte pastellen. Met deze nieuwe machine maken wij ook heldere, primaire kleuren of chique donkere tinten. Kleuren die normaal alleen in lakverf verkrijgbaar zijn. Nog een groot voordeel: we kunnen ook kleine hoeveelheden maken. Lakverven voor hout vanaf een kwart liter, muurverven vanaf blikken van een liter tot emmers van tien liter. U kunt dus precies de hoeveelheid kopen die u nodig heeft. Een blikje bij laten maken is voordeliger dan een halve emmer overhouden!

Schildersvakverf voor buiten en binnen
Wijzonol is van origine een echte schildersvakverf. In de professionele schildersbranche is het één van de meest gebruikte merken. Wij hebben een breed assortiment Wijzonol vakverven voor buiten die eveneens via de mengmachine kunnen worden aangekleurd. Speciaal voor het interieur zijn er de Wijzonol Interieur muurverven en lakken in hoogglans en zijdeglans. De lakken zijn er in verschillende varianten: traditioneel op basis van terpentine of waterverdunbaar. Deze laatste hebben als belangrijk voordeel dat ze snel drogen en praktisch geen  geuroverlast geven.


Dijkhuizen 42-44, 7961 AL Ruinerwold
Telefoon: 0522-482616, Fax: 0842-153091
info(at)visscherruinerwold.nl

© 2017 Visscher Ruinerwold - alle rechten voorbehouden